Kjenner du til 5 kw solkraftverk?

Kjenner du til 5 kw solkraftverk?

Solcelleproduksjon er en viktig del av ny energi og fornybar energi.Fordi den integrerer utvikling og utnyttelse av grønn fornybar energi, forbedrer det økologiske miljøet og forbedrer folks levekår, anses det for å være den mest lovende nye energiteknologien i verden i dag, så den blir mer og mer populær.

5 kw solkraftverker et uavhengig strømforsyningssystem, som består av solcellemoduler, fotovoltaiske DC-kabler, solcellebraketter, ladekontrollere, solcellepaneler, invertere, etc.

5 kw solkraftverk søknad

Solcellekraftverk som ikke er koblet til det offentlige nettet, brukes hovedsakelig i områder uten strøm og noen spesielle steder langt unna det offentlige nettet, for eksempel bønder og gjetere i avsidesliggende landlige områder, pastorale områder, øyer, platåer og ørkener som er vanskelige. å dekke med det offentlige nettet Forbedre det grunnleggende strømforbruket for belysning, se på TV og lytte til radio, og gi strøm til spesielle steder som kommunikasjonsreléstasjoner, kyst- og innlandselvnavigasjonsmerker, katodiske beskyttelsesstasjoner for olje og gass rørledninger, meteorologiske stasjoner, veipatruljer og grenseposter.

5 kw solkraftverk til hjemmet

Delt inn i off-grid kraftgenereringssystem og nettkoblet kraftgenereringssystem:

1) Off-grid kraftgenereringssystem.Den er hovedsakelig sammensatt av solcellekomponenter, inverterkontroll integrert maskin (inverter + kontroller), batteri, brakett, etc. Hvis den skal levere strøm til AC-belastninger, er det også nødvendig å konfigurere et AC-inverter husholdnings solenergigenereringssystem.

2) Nettkoblet kraftproduksjonssystem.Det er likestrømmen som genereres av solcellemoduler, som omdannes til vekselstrøm som oppfyller kravene til strømnettet gjennom en nettkoblet omformer, og deretter direkte koblet til det offentlige strømnettet.Det netttilknyttede kraftproduksjonssystemet har en sentralisert storskala netttilkoblet kraftstasjon, som generelt er et kraftverk på nasjonalt nivå.Hovedtrekket er at den genererte energien overføres direkte til nettet, og nettet er jevnt utplassert for å levere strøm til brukerne.Imidlertid har denne typen kraftstasjoner store investeringer, lang byggeperiode og stort areal, noe som gjør det vanskelig å utvikle og promotere.

5 kw solkraftverk

Hvis du er interessert i 5 kw solkraftverk, velkommen til å ta kontakt5 kw solkraftverk selgerUtstråling tilLes mer.


Innleggstid: Mar-03-2023